Wie ben ik?

Ik ben Karina Koster. Moeder van twee geweldige kinderen, manager van een druk gezin, juf met een hart voor kinderen en kindercoach met een praktijk aan huis.

Ik werk inmiddels 17 jaar in het onderwijs. Begonnen als kleuterjuf, verder ontwikkeld in het speciaal onderwijs. Vandaaruit heb ik langdurige, speciale begeleidingen gedaan met bijzonder lieve kinderen (Downsyndroom en PDD-NOS). Dit gebeurde binnen het onderwijs en zo kwam ik op een kleine school terecht met 45 leerlingen. De persoonlijkheid die ik daar ervaarde, paste mij als een jas. Maar omdat ik graag “Kies kindercoaching Zeeland” op wilde zetten en mijn twee eigen allerliefste kinderen de meeste aandacht verdienen, werk ik momenteel nog maar 1 ochtend in groep 3 op een school in het reguliere onderwijs.

En ook dat doe ik met enorm veel plezier!

 

Omdat 'speciale' kinderen in mijn klas altijd mijn hart veroveren, ben ik na vier jaar kleuteronderwijs overgestapt naar het speciaal onderwijs en heb ik in 2008 mijn diploma Master SEN gedragsspecialist gehaald.

Maar omdat ik dit weinig kan toepassen binnen mijn werk als leerkracht , heb ik vorig jaar een opleiding gevolgd tot kindercoach bij Sonnevelt. Daar heb ik geleerd dat èchte aandacht, èchte tijd en ruimte geven aan het kind met zijn/haar gevoelens er ècht toe doet! Die persoonlijke aandacht die er voor zorgt dat ieder kind kan groeien in zijn/haar ontwikkeling, vind ik geweldig om te kunnen geven.

© 2017 - Kies Kindercoachpraktijk Zeeland Webdesign: Avamedia Drukwerk & Webdesign